In het Presentatie Magazine 2022 van HevaVcV kom je op pagina 38 een foto tegen van de heren recreanten.

Zes goedgehumeurde mannen die een verwachtingsvolle blik werpen in de camera. Nummer zeven van het team, Jan-Willem, was wegens werkzaamheden op Malta even niet in staat om voor de charmante fotografe te poseren.

Opvallend op de foto is de redelijke eenheid van tenue, want die hebben ze anders nooit aan. Elke donderdagavond staan ze lekker ontspannen te ballen in de sporthal, maar dan meestal in de meest vreemdsoortige kledingcombinaties die denkbaar zijn.

Want, dat willen ze graag even extra benadrukken, ze zijn recreanten. Zij spelen geen competitie, doen niet mee aan toernooien maar willen gewoon elke donderdagavond gezellig gezond met volleybal bezig zijn.

Een beetje fanatisme mag best, maar lekker samen spelen staat voorop.

Maar, helaas is het aantal recreanten de laatste jaren door ziekte, blessures en verhuizing afgenomen. Vandaar dat de heren op de foto op hun paasbest uitgedost gefotografeerd zijn en hoopvol in de camera kijken. Want, ze zijn naarstig op zoek naar heren die hun “clubje” willen komen aanvullen, c.q. versterken.

Dus heren, zoek je nog een leuke ontspannen sportieve invulling voor de donderdagavond, kom eens kijken of, nog liever, kom eens geheel vrijblijvend met ze meedoen. Gewoon doen!