Schapen- en Bokkentoernooi

Het is alweer december, en dat betekent ook weer tijd voor het jaarlijkse Schapen- en Bokkentoernooi! Wij hebben ontzettend veel zin om een leuk toernooi neer te zetten met heel veel gezelligheid! Het toernooi is wederom voor alle kaderleden, senioren en de ABC-jeugd. Dit jaar spelen we op donderdag 21 december 2023.

Je bent vanaf 19.00 uur welkom in de sporthal, en het eerste balletje wordt opgegooid om 19:30. De eindtijd zal rond 22.00 zijn. Gezelligheid staat vooral voorop, dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Zien we jou ook? 

Om je aan te melden hebben we je alleen je naam nodig! Er zijn uitnodigingen via whatsapp en de mail verzonden, vul deze in en onze gegevens zijn compleet! Mocht je de uitnodiging niet ontvangen hebben: je kunt je nu ook aanmelden bij toernooicommissievcv@hotmail.com, vermeld even je volledige naam en uit welk team je komt!.

LET OP! Ben je jeugdspeelster? stuur dan de toestemming van je ouders mee!!!!